Наближається 666-ий день війни: що принесе це «число диявола» Україні та Росії?

Прогноз нумеролога на 21 грудня

Через місяць, 21 грудня, буде 666-ий день повномасштабного російського вторгнення. У езотериків ця цифра вважається "числом диявола", тож цього символічного дня окупанти можуть готувати своєрідне жертвопринесення, в тому числі й у самій Росії.

Про це повідомив нумеролог Владислав Грицай в інтерв'ю YouTube-каналу «Прогноз».

За його словами, ця цифра символізує темну сторону людини. 666-ий день війни буде іспитом, коли в Росії відбудеться «день жертвоприношення», до якого вже триває підготовка. Вона почалася 11 листопада.

Зокрема, вже почалося загострення «шизофренії»: люди, які не можуть подолати в собі світло і темряву, почали активізуватися. Наразі у росіян йде внутрішня перебудова, коли потрібно визначитися, з ким вони – зі світлом чи з темрявою.

На думку нумеролога, для Росії це буде день символічний, коли вони захочуть принести багато жертв.

- Московський демонічний режим «буде здавати іспит перед своїми» темними силами, - каже Грицай.

Він прогнозує, що з 21 по 24 грудня в Росії будуть масові вбивства, а також можливі обстріли України.

- У цей період - 21 по 24 грудня - дуже важливо дивитись, що буде відбуватись в Московії. Бо якщо темні сили не приймуть ту кількість жертв, те жертвоприношення, яке було обіцяне московським режимом вже давно, то будуть дуже великі зміни...

 

Недостатня кількість жертв може запустити жертвоприношення в самій Московії і ми будемо бачити, як піднімаються конфліктні ситуації між народами самої Московії, - розповів Грицай.

Крім того, як зауважив нумеролог, українці бояться, що війна затягнеться, що «кинуть» з допомогою, і цими страхами користується Росія, адже їй потрібно, щоб українці втрачали віру у перемогу.

- Коли ми дивимось в майбутнє, ми дуже часто забуваємо про те, що є наше минуле. Наші предки, які пережили Голодомори, пережили війни, які зуміли сконцентруватися в деякі періоди життя і змогли дати життя нашим батькам.

 

Українці, чому ми круті? Бо коли відбувається якась х**нь, ми, насправді, можемо об'єднатись. Але ще крутіше те, що ми можемо відноситись до життя не те, щоби легко, це мабуть дуже цинічно звучить зараз, однак гумор, який вбудований в нас, він, насправді, дуже часто нас виручав.

 

Ще більше того, гумор - це символ того, що ми маємо дуже сильну інтелектуальну здібність. І ми виживемо, - резюмував Грицай.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень