"Наші діти будуть воювати": Зеленський висловився про "замороження" війни

За його словами, заморожений конфлікт це така сама війна

Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна не може дозволити собі прояв слабкості й не може прийняти замороження конфлікту з Росією.

На його думку, такий крок означав би, що у майбутньому наслідки цього конфлікту доведеться вирішувати наступним поколінням. Про це він заявив в інтерв’ю журналістам із 11 країн Африки, повідомляє Офіс президента.

- Заморожений конфлікт — це така сама війна. Це як вулкан, який «спить», але точно прокинеться. Питання часу. Тому ми не можемо дозволити собі патової ситуації - тимчасової слабкості...

 

Якщо це заморожений конфлікт, то ми повинні чесно сказати, що наші діти будуть воювати, або наші онуки. Ми вже втратили дуже багато людей.

 

Чи ми хочемо так жити, знаючи, що будемо ростити дітей, які точно будуть потім воювати? Росія знов прийде, якщо її не поставити на місце, - сказав Зеленський.

Президент вважає, що війну потрібно закінчити з

«повагою, щоб весь світ знав, що той, хто прийшов захопив і вбив, поніс відповідальність».

Зеленський погоджується з ідеєю завершення війни, але водночас вважає, що це повинно бути справедливе завершення, де злочинці понесуть відповідальність, і страждачем має бути не лише Україна, але й ті, хто вчинив агресію.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень