Війна в Україні закінчиться несподівано: прогнози таролога та астролога

За словами експертки, війна могла закінчитися вже тричі

З'явилися нові прогнози щодо завершення війни в Україні. Таролог і астролог поділилися думками про те, коли наша країна позбавиться російських окупантів.

Таролог Олена Бюн заявила, що російсько-українська війна могла закінчитися вже тричі – навесні та восени 2022 року, а також навесні 2023 року, але її затягли через відсутність допомоги.

- Комусь вигідно. Зрозуміло, що війна не виникає сама собою, за цим стоять великі корпорації, таємний уряд, утилізація зброї на полі бою. Тут грають багато чинників, - зазначила провидиця.

Бюн зробила розклад карт Таро і дійшла висновку, що бойові дії можуть завершитися наступного року. На це мають вплинути вибори до США. Главі держави Джо Байдену слід продемонструвати виборцям результат допомоги України. І затягувати війну – це означає визнати свої помилки.

- Багато хто говорить, що війна має закінчитися у 2024 році. Вона як несподівано почалася, так несподівано і закінчиться, - запевнила Олена.

За прогнозом тарологині, друга половина листопада виявиться неоднозначною для рашистів. ЗСУ має план і його постараються реалізувати відразу на кількох напрямках. Нашу армію чекає успіх. Українські військові зможуть відвоювати Авдіївку.

Прогноз астролога Влада Росса

Дослідник зірок повідомив, що у період з 11 по 17 листопада у Сан-Франциско проведуть саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва. Байден на ньому зустрінеться з лідером Китаю Сі Цзіньпіном.

- І ось там вирішуватиметься мир, - зазначив Росс.

За словами астролога, навесні чи максимум у липні наша держава отримає офіційне запрошення до НАТО. Україна отримає захист Північноатлантичного Альянсу. Напад на одного учасника НАТО вважатиметься нападом на всіх його членів і спровокує відповідь держав-членів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень