Тільки це допоможе Україні перемогти: відомий астролог назвав головну умову

Прогноз закінчення війни

Відомий український астролог Влад Росс прогнозує закінчення війни в Україні у 2024 році, але за умови, що ціни на нафту знизяться вдвічі.

Про це він повідомив на своєму каналі у Telegram.

Росс зазначив, що коли впадуть ціни на нафту вдвічі, то Росії не буде за що воювати. На його думку, війна в Ізраїлі почалася тому, що російському диктатору Володимиру Путіну треба було якось підняти ці ціни, і вони піднялися з 80 до 90 доларів після нападу ХАМАС.

- Щойно нафта впаде вдвічі, одразу ж Росія всі лапки звісить і скаже: «Усе, війна закінчилася». Тому мирний спосіб закінчити цю війну - знизити ціни на нафту в усьому світі вдвічі.

 

Щоб вона була десь 50-40 доларів. І тоді все дуже швидко закінчиться. Мій прогноз однозначний - весь енерговидобуток (газ, нафта) наступного року ляжуть. Вони повністю опустяться, - наголосив астролог.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень