Дрони від «Червоної калини» допомагають бійцям ЗСУ нищити ворога (ФОТО/ВІДЕО)

Віримо у перемогу! Наближаємо її разом!

Про продовження своєї традиції підтримки Збройних Сил України та наших військових повідомив санаторій "Червона калина" в Facebook.

Сьогодні ми з радістю повідомляємо, що бійці, які спеціалізуються на нищенні ворога за допомогою БпЛА, отримали важливу допомогу від нашого санаторію… й вже доставляють окупантам на голову «подарунки» на Східному та Південно-Східному напрямах — йдеться у повідомленні.

На фронт було передано ударні FPV-дрони, скиди, зарядні станції та інші корисні речі, які допоможуть бійцям бути більш ефективними на передовій. Це черговий приклад соціально відповідального та патріотичного бізнесу.

Ця допомога була ініційована переселенкою з Мелітополя майстринею Ганною Ждань, яка прагне якнайскорішої деокупації захоплених регіонів України. Перебуваючи у санаторії, вона кожну годину з молитвою за наших бійців уважно слідкувала за новинами з фронту, за тим, як просувається звільнення Запорізької області та згуртувала навколо своєї ідеї допомогти бійцям весь колектив санаторію та інвестора — міжнародну біореноваційну медичну компанію AREGY GROUP. А окремо від себе Ганна Ждань ще вишила для бійців і рушник-оберіг, в який вклала частинку своєї душі, віру у перемогу України та підтримку героїв-захисників.

Віримо у перемогу! Наближаємо її разом! Слава ЗСУ! Слава Україні та її Героям — закликає колектив «Червоної калини» у своєму повідомленні.

Раніше повідомлялось, що колектив санаторію «Червона Калина» передав на фронт FPV-дрони та іншу допомогу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень