«Ми побачимо лютий результат»: коли Україна влаштує переворот у війні - неймовірний прогноз

За прогнозом астрологів, ЗСУ зможуть влаштувати окупантам пекло

Багато експертів кажуть, що росія накопичує ракети для подальших і масованих атак по Україні. За прогнозом астрологів, ЗСУ зможуть влаштувати окупантам пекло.

Як зазначила у своєму прогнозі астролог Ольга Стогнушенко, саме в листопаді продовжаться потужні атаки ЗСУ по скупченню окупантів на окупованих територіях України.

— Вони (атаки - ред.) не тільки продовжаться. Вони будуть давати круті результати.

 

Буде відбуватися щось міцне, і ми будемо за цим спостерігати і радіти до кінця листопада.

 

Ми будемо на цих територіях отримувати дуже сильні результати. Атаки ЗСУ посиляться і продовжаться, - сказала астролог Ольга Стогнушенко.

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень