На сесію облради пропускають через металодетектор

У приміщенні багато силовиків та людей у камуфляжі

Сьогодні пройде перше перше пленарне засідання новообраної Рівненської обласної ради сьомого скликання. У будівлі та біля неї багато правоохоронців, тих, хто бажає потрапити до сесійної зали, пропускають тільки через металодетектор.

Інтригою сьогоднішньої облради стане обрання її голови. На цю посаду претендують щонайменше чотири особи. У разі, якщо обрати голову обласної ради депутатам не вдасться, то головуватиме на засіданні обрана більшістю тимчасова президія. Також, найвірогідніше, обласні обранці сьогодні будуть визначатися з постійними комісіями та кількістю депутатів, які в них входитимуть. Але голів комісій швидше за все обиратимуть вже на другому пленарному засіданні. Детальніше про претендентів на крісло голови Рівненської обласної ради Ви можете прочитати тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень