Рівнянин у день народження отримав ножове поранення

Це сталося в одному з кафе обласного центру

Відзначити свій день народження 28-річний рівнянин вирішив в одному із місцевих кафе обласного центру. Та за святковий стіл іменинник так і не сів, бо з ножовим пораненням потрапив до лікарні.
В очікуванні своєї дівчини чоловік вийшов на вулицю, аби їй зателефонувати. Поки діставав мобільний, двоє молодиків, що стояли поруч, звернули увагу, що в того є гроші. Вони одразу почали приставати із пропозицією придбати їм випивки. Іменинник відмовився і, аби уникнути, конфлікту, попрямував у приміщення кафе. Одного із молодих чоловіків це розлютило. Він пішов слідом, аби «розібратися». Між чоловіками почалася шарпанина, в результаті якої ображений відмовою розкладним ножем наніс винуватцю свята удар у живіт.
Працівник кафе натиснув тривожну кнопку. За мить на місце події прибули міліціонери Державної служби охорони, які викликали слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу. Рівнянина із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували в Рівненську обласну клінічну лікарню. Наразі його життю нічого не загрожує.

Зловмисника правоохоронці одразу затримали. Ним виявився 22-річний рівнянин.
— За частиною 1 статті 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Василь Зелінський. — У ході досудового розслідування стало відомо, що затриманий вже має за плечима судимості за крадіжку, хуліганство та злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
[media=46577]
За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.
Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень