На Сарненщині відкрили вже третій інклюзивно-ресурсний центр (ФОТО)

Загалом це 21-ий такий заклад на Рівненщині

Новий інклюзивно-ресурсний центр запрацював у Клесівській ОТГ, що у Сарненському районі. Це вже третій такий освітній заклад у цьому районі і 21-ий - в області.

У сучасному ІРЦ надаватимуть підтримку дітям з особливими освітніми потребами, їхнім батькам і вчителям. Зараз у трьох закладах освіти Клесівської тергромади інклюзивне навчання організували для 16 дітей.

У центрі облаштували кабінети лікувальної фізкультури, логопеда, практичного психолога та дефектолога. Загальна площа приміщення становить близько 100 кв.м.

Інклюзивна реформа активно впроваджується на Рівненщині. Клесівська ОТГ утворилася чи не найперша в області, і такі зрушення у громаді - позитивний приклад для усієї області. Соціалізація дітей з особливими освітніми потребами – правильний пріоритет.

 

Відкриваючи черговий ІРЦ, ми бачимо, що чужих дітей не буває, - зауважив очільник обласного управління освіти Григорій Таргонський.

Селищний голова Клесівської ОТГ Василь Гринник, своєю чергою зазначив, що 200 тис. грн на створення закладу виділили з освітньої субвенції, а ще 300 тис. додали з місцевого бюджету.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень