На Різдво на Рівненщині будуть вибори

Це будуть перевибори у Деражненській громаді

8 січня у Деражненській громаді відбудуться перевибори депутатів на 12 окрузі, оскільки двоє кандидатів набрали однакову кількість голосів.

Тим часом днями Деражненська громада, яка утворилася наприкінці грудня 2016 року, вже провела першу сесію. Очолив цю громаду Олександр Пустовіт.  Нові депутати обрали заступника голови, ним стала колишня голова Деражненської сільської ради Ірина Мисюк, секретарем ради обрали Галину Чернецьку, яка до того працювала  вихователькою у дитсадку. 

Під час першого засідання депутати затвердили склад виконкому, визначили виконувачів обов’язки старост у селах. Створили комісію з реорганізації сільських рад (нагадаємо, у Деражненську громаду об’єдналося 3 сільські ради). Після кадрових питань розглянули бюджетні питання та питання про передачу майна від району до ОТГ (медичні установи, школи та музична школа), - повідомляє Офіс реформ Рівненського РВ  АМУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень