На Рівненському полігоні українців тренуватимуть британці

Наших бійців вчитимуть новим тактикам бою, а також викладатимуть тактичну медицину

На Рівненському загальновійськовому полігоні розпочато курс підготовки піхотних підрозділів Збройних Сил України за стандартами НАТО. Українським військовослужбовцям свій досвід передають досвідчені інструктори з Великої Британії.

З метою фахової підготовки особового складу на полігоні підготовлено декілька ділянок та забезпечено можливість проведення занять за стандартами військової підготовки однієї з провідних країн Північно-атлантичного альянсу.

Протягом двох тижнів, з бійцями, які вже мають досвід виконання завдань у зоні проведення АТО, відпрацьовуватиметься техніка ведення бою в місті та в умовах пересіченої місцевості, здійснюватиметься патрулювання, охорона та оборона важливих об’єктів, протидія диверсійно-розвідувальним групам, рух у колоні, супроводження автомобільних конвоїв тощо.

Важливим напрямком обміну досвідом між представниками Збройних Сил двох країн є тактична медицина. Для практичного відпрацювання надання першої медичної допомоги, транспортування та евакуації поранених з поля бою, жодне заняття не обходиться без отримання ввідних щодо умовного поранення військовослужбовців.

Як зазначив командир батальйону охорони та обслуговування оперативного командування «Захід» підполковник Іван Павлюк, який є керівником курсу підготовки визначених підрозділів, досвід підготовки наших військовослужбовців за участю іноземних інструкторів для нас є новим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень