На Рівненщині збираються протестувати проти будівництва електростанції

І для цього шукають волонтерів

Збудувати теплоелектростанцію збираються у Дубні. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації  Більше - про будівництво ТЕС на Рівненщині: чому тут, чи безпечно, скільком дасть дешеве тепло

Втім, мешканців Дубна така перспектива не радує і вони у соцмережі оголосили про пошук волонтерів для збору підписів проти будівнцитва ТЕС. 

Сергій Раковський 15 год Запрошуємо волонтерів для збору підписів у наметах проти побудови ТЕС в місті Дубно. Плануємо збирати підписи на ринку " Млинівський" та на центральній площі. Писати в приват.

Причина траких настроїв мешканців міста - те, що вони переживають, як відобразиться на здоров'ї діяльність майбутньої ТЕС. Тож вони у соцережах пишуть:

Юлія Бабійчук А ви уявляєте ЧИМ БУДЕМ ВСІ ДИХАТИ???І ЯК БУДУТЬ ХВОРІТИ НАШІ ДІТИ???????Почитайте про ті міста де вони є і тоді зрозумієте!!!

Елена Мацелык Slivinsky Vadim бути біля ТЕС і жити біля його -це РІЗНІ речі!Ви поживіть з дітьми біля елеватора що в Страклові і ТЕС тоді не потрібна буде - побачимо на скільки вас вистачить...а якщо ще дитина мала є ...і уявіть ситуацію : коли викидають Через Обіцяни фільтри які вже 5 років ставлять і в дитини починається приступ Астми..а до того діти були здорові і не знаєш що робити....а влада каже все добре...особливо коли випаде сніг- все видно "як кристал"!!!! Ви такого хочете здоров'я вашим дітям?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень