На Рівненщині судитимуть фальсифікатора горілки (ФОТО)

Справою виготовлення фальсифікату займалася Рівненська прокуратура, оскільки неякісне спиртне продавали на Рівненщині

Прокуратура Рівненщини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно організатора незаконного виробництва алкогольної продукції у Львівській області на суму 1,8 млн грн.

У підпільному цеху здійснювалося масове виробництво та збут на територію кількох областей України, в тому числі і в Рівненську, незаконного виготовлених алкогольних напоїв.

 Досудовим розслідуванням встановлено, що підпільну діяльність з виробництва фальсифікованої горілчаної продукції, яка у подальшому під відомими світовими брендами реалізовувалася через мережу роздрібної торгівлі, організував 38-річний житель Львівщини.

У ході проведення слідчих дій у кримінальному провадженні вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на суму 1,8 млн грн, а також обладнання,  що забезпечує  її масове виробництво, на суму 4,7 млн грн.

Обвинуваченому інкриміновано незаконне виготовлення, зберігання, збут підроблених марок акцизного податку та незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів. 

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень