Вже не втече: на Рівненщині влада надала лікарю житло

Це сталося у селі Антонівка Володимирецького району

Службову двокімнатну квартиру надали сімейному лікарю села Антонівка Марті Гайдиш (на фото). У ній заздалегідь зробили ремонт: поклеїли шпалери, пофарбували підлогу, встановили бойлер та сантехніку. У квартирі також є грубка і встановлені пластикові вікна. 

Лікар Марта Гайдиш працює на два села - Антонівку та Городець, а сама з села Хиночі Володимирецького району. Житла добилася, прийшовши у травні цього року на виїзний прийом до голови Володимирецької райдержадміністрації.

Сільський голова Антонівки Микола Петрук каже, що отримання медиком житла - радість для всієї громади. Адже втримати лікаря у селі нині непросто. А заступник Володимирецького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Романов інформує, що лікар у районі отримав житло вперше за три останні роки. 

Ось так виглядає надане лікарю житло:

За інформацією Володимирецької райдержадміністрації

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень