На Рівненщині відкрили військову частину на руїнах аеродрому

Мова йде про колишній Дубенський аеродром

Зокрема, в селі Привільне Дубенського району вже частково розташована військова частина дорожно-комендантського батальйону. Його військовослужбовці відповідають за охорону пунктів пропуску на дорогах та пересування військових колон.

Втім, як відзначає виконувач обов’язків військового комісара Рівненщини Володимир Коваль, Дубенський аеродром - не єдине місце в області, де відновлюють військову частину:

В Рівненській області в нас в Костополі стояла військова частина, батальйон радіоелектронної боротьби. Зараз її вже відновили, цю частину, там зараз стоїть рота електронної боротьби. В подальшому, можливо, буде по-новому розгорнутий батальйон.

До слова, військовий аеродром в с. Привільне нині перебуває на так званому "зберіганні", літаки перебазовували до Луцька у 2000 році. Деякий час летовище не охоронялося, чим і скористалися підприємці, організувавши в одному з укриттів автошрот. Зараз об‘єкт в занедбаному стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень