На Рівненщині у півтора раза зросли надходження акцизного податку з пального

Завдяки дорученню президента

Детінізація АЗС на Рівненщині дає свої результати.

За рік з часу початку роботи в області Центру з детінізації ринку пального до бюджетів надійшло 138 млн грн акцизного податку з пального, що на 42% більше проти першого півріччя минулого року.

Нагадаємо, за дорученням Володимира Зеленського у вересні 2019 року на Рівненщині створили Центр з детінізації ринку пального. До нього увійшли працівники РОДА, фіскальної служби, прокуратури, правоохоронці та інші фахівці.

У результаті закрили 154 об’єкти нелегальної торгівлі нафтопродуктами. На 14% зросли обсяги реалізації пального на офіційних АЗС та у півтора раза зросли надходження акцизного податку з пального.

 

Ці кошти можна спрямувати на добудову садочків або шкіл, ремонт доріг в громадах, зауважили в облдержадміністрації.

Нагадаємо, Рівненська область однією з перших почала боротьбу з тіньовими автозаправками.

Досвід Рівненщини щодо легалізації тіньових АЗС перейняли інші області. Боротьба з нелегальними АЗС триватиме до повного їх закриття або легалізації.

Аналогічна робота організована в питаннях протидії незаконній вирубці лісу, виготовленні та реалізації нелегального алкоголю, незаконному видобутку корисних копалин.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень