На Рівненщині рятувальники зупинили терор шершнів

Напередодні надзвичайники знешкодили гніздо шершнів, що оселилися в коморі житлового будинку у селищі Городище на хуторі Великий

Як пояснила власниця помешкання, гніздо шершні звили кілька місяців тому і з того часу постійно тероризували сім’ю господині, повідомляє інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Дмитро Мельник:

– Усі спроби самотужки впоратися з непроханими гостями бажаних результатів не дали. Більше того, при спробі самостійно зняти гніздо, агресивні комахи вжалили господиню. Після цього жінка звернулась по допомогу до Служби порятунку. Бійці Держслужби з розумінням відреагували на прохання власниці та вже незабаром прибули на місце виклику. Одягнувши спеціальний захисний костюм та «озброївшись» спеціальним балоном з хімічною речовиною рятувальник зайшов до комори будинку та за лічені хвилини вирішив проблему господині. Жінка від усього серця щиро подякувала співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень