На Дубенщині місцеві жителі виявили артснаряди часів війни

Напередодні неподалік села Мильча Дубенського району в лісовому масиві було виявлено артилерійський снаряд калібром 76 міліметрів часів Другої світової. Також неподалік села Верба цього ж району на березі озера знайдено артилерійський снаряд калібром 152 міліметрів, повідомляє інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Микола Прокопчук:

- В обох випадках подано заявку на знешкодження до ГУ ДСНС у Рівненській області. Сьогодні спеціалісти групи піротехнічних робіт виїхали на місце виявлення вибухонебезпечних предметів. Наші піротехніки проведуть ідентифікацію всіх вибухонебезпечних предметів, обстежать прилеглу територія ю знешкодять виявлені боєприпаси.

До слова, з початку року на теренах області рятувальниками вже здійснено 70 бойових виїздів та знешкоджено майже 500 вибухонебезпечних предметів. Між тим тенденція виявлення снарядів часів Другої світової йде на спад, адже за аналогічний період минулого року на Рівненщині було знайдено близько 2 700 вибухонебезпечних одиниць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень