На Рівненщині росіянин вдарив сусіда ножем у живіт

У селі Сергіївка Рівненського району під час суперечки росіянин вдарив у живіт свого сусіда розкладним ножем, який носив із собою

Між чоловіками з різних причин неодноразово виникали суперечки. Востаннє каменем спотикання стало будівельне сміття, яке переселенець залишив поблизу свого будинку, бо зводив бетонний паркан. Сусіду навпроти не подобався такий пейзаж, коли він виїжджав зі свого подвір’я. Про це повідомляють у прес-службі Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області.

Після сутички 44-річний поранений рівнянин зумів дійти на власне подвір’я. Швидку медичну допомогу викликали сусіди. Лікарі з проникаючим пораненням живота та геморагічним шоком госпіталізували чоловіка в реанімаційне відділення центральної міської лікарні м.Рівне.

Досудове розслідування триває. Провоохоронці намагаються встановити, чи умисно росіянин наніс тілесні ушкодження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень