Через школу пікетуватимуть сесію міськради на Рівненщині

На пікет збираються педагоги та батьки школярів

Організовують пікет у місті Острог. До участі у ньому у соцмережі Фейсбук закликала депутат Острозької районної ради Ольга Шевчук: 

Olga Volya 6 год Всі, кому небайдужа доля школи №3 на Новому місті: о 10.00 буде позачергова сесія. Питання: пониження статусу школи-- з І-ІІІ ступенів до І-ІІ ступенів.

 

Влада каже, що немає коштів на дофінансування школи на навчання учнів у 10 і 11 класах. Ціна питання--250 тисяч до кінця 2018 року. Для міста це не велика сума. А витрати на утримання управлінь і відомств міської ради 10,9 млн на рік (дані нач. фінвідділу міськради Мацун Тетяни).

 

Приходьте і підтримайте школу. Не дозволяйте владі ошукувати себе.

У коментарях батьки школярів писали, що прийдуть на пікет, бо не хочуть, щоб у 10 та 11 клас їхні діти ходили в інший навчальний заклад. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень