На Рівненщині скоєно жорстокий напад на сім`ю з дитиною

В той час подружжя вдома дивилося телевізор

Вчора надвечір до будинку 25-річного жителя села Журавлине увірвалися троє чоловіків у масках. Подружжя разом із чотиримісячним сином на той момент дивилося телевізор. Зловмисники зв’язали 20-річній дружині та господарю руки, нанісши йому тілесні ушкодження дерев'яною битою, а немовляті вони заклеїли рот. Аби уберегти свою сім'ю, власник повідомив нападникам, де зберігаються всі цінності. Забравши дві тисячі доларів США, три тисячі гривень, ноутбук та два мобільні телефони, чоловіки зникли у невідомому напрямку, а потерпілий відразу повідомив до поліції, - повідомляють правоохоронці.

Вже через годину поблизу села Стара Рафалівка Володимирецького району правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2110» із закритими номерними знаками. У салоні перебувало п’ятеро чоловіків, які підпадали під орієнтування.

Зловмисниками виявилися 45-ти, двоє 36-ти, 35-ти та 26-ти річні жителі Кіровограда. Останній із них раніше судимий за крадіжку та звільнився рік тому з місць позбавлення волі, після чого проживав у тітки на Володимиреччині. Як з’ясували правоохоронці, напередодні у нього виник конфлікт із потерпілим. Для його «вирішення» і запросив товаришів з Кіровограду.

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження. Всіх п’ятьох зловмисників затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Ступінь нанесених тілесних ушкоджень потерпілим визначить судово-медична експертиза. Наразі життю подружжя нічого не загрожує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень