На Рівненщині квартирантка викрала у господарів 13 тисяч гривень

На Рівненщині у жінки викрали 13 тисяч гривень. Свої заощадження і пенсію матері 52-річна мешканка села Городище ховала у погребі. Та одного разу, коли спустилася туди за консервацією, не виявила півлітрової банки, в якій зберігала 13 тисяч гривень.

Правоохоронці вже встановили особу зловмисниці, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

– Нею виявилася 18-річна квартирантка, студентка одного з навчальних закладів райцентру. Дівчина родом із Городища, але залишилася сиротою, тож у матері потерпілої винаймала кімнату і запримітила, як донька господині понесла отриману пенсію у погреб. Увечері, дочекавшись, коли всі заснули, викрала тринадцять тисяч гривень заощаджень, які за ніч майже всі потратила на таксі та розваги.

Додамо, що дівчина вже мала проблеми із pаконом. Зокрема її звинувачують у крадіжці грошей з банківської картки у подруги. Тепер правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. За скоєння злочину 18-річній квартирантці загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень