Більше півтисячі учасників АТО пройшли реабілітацію на Рівненщині

У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни лікування та реабілітацію пройшли вже близько 700 учасників АТО. Це не лише мешканці Рівненщини, але й демобілізовані з інших міст України, зокрема, з Дніпропетровська, Києва, Хмельницького, Тернополя, Луцька та Кривого Рогу.

Крім того, медичні послуги отримали 4 сім’ї учасників АТО та 12 родичів загиблих воїнів, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У закладі демобілізовані проходять медикаментозне, фізіотерапевтичне лікування та реабілітацію, також їм надають психологічну допомогу. Бійці мають змогу відвідувати тренажерний зал, басейн, масажний кабінет, кабінети тепло-, електролікування, магніто- та лазеротерапії.

Аби учасники АТО змогли пройти лікування та реабілітацію, вони мають звернутися у обласний госпіталь ветеранів війни з посвідченням учасника бойових дій та направленням з місцевої поліклініки. У випадку відсутності посвідчення, боєць може пред’явити довідку про участь в антитерористичній операції. А направлення на лікування може надати головний лікар госпіталю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень