На Рівненщині знайшли мертвою жінку, яка зникла безвісти три роки тому

Учора близько 19 години під час здійснення обходу території лісництва, лісничий у болотистій місцевості масиву неподалік села Великі Телковичі виявив рештки людини. За залишками одягу, які були поруч, рідні впізнали зниклу безвісти 77-річну жінку.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщинги.

«Іще 5 травня 2013 року 77-річна жителька села Великі Телковичі Володимирецького району пішла з дому та не повернулася. Донька звернулася за допомогою до поліції. Однак відшукати її вдалося майже через три роки. Учора лісничий Великотелковицького лісництва знайшов зниклу у лісовому масиві», – зазначають правоохоронці.

Зі слів рідних, 77-річна жінка хворіла на склероз. Коли жінка зникла безвісти, правоохоронці за фактом зникнення людини відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Та попри проведені розшукові та оперативні заходи до учорашнього дня відшукати зниклу не вдалося.

Під час поверхневого огляду померлої ознак насильницької смерті не виявлено. Остаточну причину смерті визначатиме призначена судово-медична експертиза.

Правоохоронці у ході досудового розслідування ще перевірятимуть усі версії події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень