На Рівненщині через 73 роки знову зібралися представники «поневолених народів» (ФОТО)

Конференція поневолених народів Сходу Європи і Азії, що відбулась 73 роки тому на Рівненщині, отримала своє історичне продовження

В село Будераж Здолбунівського району з’їхалися представники влади, політики, історики, науковці з різних куточків України – на науково-практичну конференцію «Антибільшовицький блок народів як передумова створення єдиного фронту проти кремлівської агресії».

Тоді, 21 листопада 1943 року, Конференція зібрала представників 13 народів, поневолених «совєцькою» імперією. Це був перший міжнародний опір тоталітаризму. Нині ця історична подія 73-річної давнини надихнула владу та науковців, українців та росіян.

Присутній на заході голова Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров переконаний – те, що заклали наші предки 73 роки назад, ми маємо довести до кінця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень