На Рівненщині боргують уже понад 19 мільйонів гривень лікарняних

Та ще 10 мільйонів не виплачених декретних

Як ми уже повідомляли в Україні 20 листопада тимчасово зупинити виплату лікарняних листів. Проте, Мінсоцполітики інформує, що відучора виплати наче відновилися.


Залишки на рахунку Фонду соціального страхування становлять 429,4 млн грн, що є достатнім для проведення необхідних виплат у поточному місяці, — наголосили у Мінсоцполітики.

Тим часом журналісти «Рівне Вечірнє» поспілкувалися в.о. начальника управління Фонду соціального страхування у Рівненській області Лілією Кравець:

Станом на сьогодні в області через відсутність кошторисних призначень не профінансовано за заявами-розрахунками страхувальників, наданих на фінансування: 19, 6 мільйонів гривень (тимчасова непрацездатність), 10,7 млн грн. (вагітність і пологи), 0,1 млн грн. (на поховання).

Здійснення страхових виплат для потерпілих на виробництві та реабілітаційного лікування для застрахованих осіб здійснюється Фондом у штатному режимі.
 

Відомо, що Правління Фонду соцстраху збиратиметься у понеділок, аби вирішити нагальну потребу внесення змін до бюджету цього року. Відповідно на зустрічі очевидно і затвердять розподіл коштів по регіонах, що дозволить поновити виплати.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень