На Рівненщині близько 1000 поліцейських охоронятимуть порядок на Великдень (ВІДЕО)

Аби мешканці області не порушували карантин

У пасхальні дні правоохоронці Рівненської області здійснюватимуть контроль за дотриманням мешканцями області карантинних обмежень.

У ніч із 18 на 19 квітня відбуватимуться у храмах без присутності громадян та транслюватимуться наживо на всіх телеканалах. Тож поліція та влада закликають християн залишатися вдома.

Заступник начальника поліції в Рівненській області Руслан Стрельбіцький розповів, що нещодавно провели наради зі всіма головами РДА, а також зустрілися із духовенством та закликали їх звернулися до своєї парафіян із закликом святкувати Великдень удома.

Біля 812 церков області  буде знаходитися відповідальна особа від релігійної організації. Крім того, на охорону публічної безпеки й порядку залучатися понад 900 працівників поліції, 50 нацгвардійців, а також допомагатимуть члени громадських формувань.

Якщо мешканці Рівненщині порушуватимуть карантинні обмеження та порядок, поліція все буде фіксувати та ухвалювати рішення по кожній події як відносно громадян, так і священників.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень