На очах у сина: під Києвом кілери з автоматів розстріляли скандального бізнесмена (ФОТО)

Семирічному сину вони сказали: «Тікай!»

Загиблий Ігор Плекан був віцепрезидентом боксерського клубу. Також його пов'язують з криміналітетом

Група кілерів розстріляла у Бориспільському районі скандального 44-річного столичного бізнесмена, віцепрезидента боксерського клубу Ігоря Плекана. В автівці під час обстрілу перебував також семирічний син загиблого.

Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Зазначається, що із Плекан разом з семирічним сином їхав на дачу в селі Артемівка Бориспільського району, коли неподалік залізничного переїзду невідомі вискочила з кущів і почали впритул розстрілювати машину з автоматів.

«У чоловіка влучили щонайменше чотири кулі, проте він зміг з’їхати з дороги у поле, проїхав ще 300 м і зателефонував дружині. Весь цей час поряд був син, якого дивом не поранили. Кілери дали переляканому хлопчику шанс на порятунок і наказали тікати якнайдалі», – йдеться у сюжеті.

ЗМІ зазначає, що хлопчик побіг додому, а потім показав матері, де шукати батька. Проте рятувати його було запізно – поранення були смертельними.

Дружина бізнесмена розповіла, що погрози від невідомих надходили регулярно, але чоловік весь час її заспокоював.

«У поліцейських вже є оперативні напрацювання, найближчим часом будуть гучні затримання фігурантів вбивства», – запевняють журналісти.

Ігор Плекан

Раніше один із лідерів формації С14 Сергій Мазур в інтерв’ю «Главкому» заявив, що Ігор Плекан – кримінальний авторитет, який має «своє умовне кілерське бюро».

Він також начебто паралельно займався «кришуванням» гральних автоматів та незаконних наливайок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень