На Набережній з'явиться дитячий майданчик, а вздовж Усті - світло

Крім того, рівнян врятують від сотень автомобілів, які щовихідних хаотично паркують під вікнами наближених до ринку будинків

На Набережній облаштують новий дитячий майданчик. Це пообіцяв впродовж літа втілити у життя міський голова Володимир Хомко після зустрічі із мешканями Набарежної . Мова іде про парк біля Усті, де нині триває ремонт шлюзу. Там є дитячий майданчик, але він надто застарілий та навіть небезпечний. Тож його мають замінити на більш сучасний. 

Серед іншого, рівняни просили вирішити питання з освітленням парку біля Усті та шлюзу, говорить Володимир Хомко:

За результатами цих зустрічей було прийнято рішення, і в найближні дні дано відповідні вказівки, провести: реконструкцію пішохідних доріжок і алей і районі шлюзу після завершення його ремонту; відгородити стоянку на вулиці Набережній від тротуару, щоб машини не могли ставити приїжджі до торговців ринку, щоб не ставили машини під вікнами; замінити дитячий майданчик на більш сучасний, провести освітлення і замінити елементи огорожі в районі шлюзу, - Володимир Хомко. 

Також міський голова зазначив, що на мосту через Устю на проспекті Миру також буде встановлено додатковий бордюр та огорожа, на відсутність яких нарікали рівненські мами. Розпорядження щодо цих питань Володимир Хомко уже передав відповідним комунальним структурам.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень