На італійських пляхаж заборонили «бронювати» місця

Влада Італії ввела штрафи для відпочивальників, які намагаються незаконно "застовпити" кращі місця на пляжах.

Типова ситуація на італійських міських пляжах: ранні відпочивальники виявляють, що найліпші ділянки ще з вечора зайняті рушниками, парасольками й шезлонгами їхніх "конкурентів". З огляду на невдоволення туристів влада Тоскани, Сардинії та низки інших прибережних регіонів країни вирішила штрафувати осіб, які прагнуть у такий спосіб зарезервувати собі "місце під сонцем".

Сума штрафу становитиме €200.

За словами правоохоронців, використання шезлонгів, парасольок та інших предметів з метою зайняти оптимальні місця є поширеним явищем та несправедливим стосовно інших курортників.

Нові правила вже почали діяти. На вихідних служба берегової охорони Ліворно конфіскувала залишені з ночі 37 шезлонгів, 30 парасольок, рушники й навіть кілька купальників. Аналогічні випадки були зафіксовані також на пляжах Торторето й Розето-Капо-Спуліко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень