На Хмельницькій АЕС завершено перший етап медичного страхування

Сьогодні атомники, які застрахували своє здоров’я отримають відповідні угоди

З 15 лютого 2020 року працівники Хмельницької АЕС, які виявили бажання застрахувати своє здоров’я в компанії «Уніка», отримають зареєстровані договори й при необхідності можуть скористатися медичними послугами, які надаватиме страхова фірма.

Нагадаємо, працівникам ХАЕС наприкінці 2019 року запропонували добровільне медичне страхування.

За рішенням адміністрації електростанції та профспілкового комітету, кожен працівник отримає компенсацію у розмірі річного внеску за страховий поліс, але не більше 7 тисяч гривень.

За словами заступника генерального директора Хмельницької АЕС з кадрів та соціального розвитку Віктора Демидюка, колектив атомників давно та неодноразово ставив питання перед адміністрацією про необхідність запровадження медичного страхування.



У попередні роки, аби ввести таку соціальну пільгу, не вистачало коштів. Наразі ж, коли Енергоатом почав працювати в умовах нового ринку електроенергії, такі кошти ми змогли акумулювати завдяки домовленості між профспілковою організацією енергокомпанії та очільником Компанії. Проведено значну роз’яснювальну роботу серед персоналу щодо необхідності медичного страхування.

Як результат –3156 працівників енергопідприємства будуть мати потужну соціальну захищеність з 15 лютого 2020 року, — розповів Віктор Демидюк.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень