Лісівники, водії та охоронці: названо найбільш небезпечні професії Рівненщини

Про них згадали у Міжнародний день охорони праці

Головний страховий експерт з охорони праці обласного управління виконавчої дирекції фонду соцстрахування від нещасних випадків Іванна Карманюк розповіла про ті випадки травмування, які є частими:

Серед найбільш травмонебезпечних професій опинились водії, прибиральники виробничих приміщень, працівники лісових господарств. Більшість травм, лісівники, наприклад отримують під час сутичок із браконьєрами у лісі. Водіїв останнім часом б’ють, відомі випадки коли побили водія швидкої, та водія тролейбуса. Загалом за 2016 рік зафіксовано 108 випадків травмування на підприємствах.

Іванна Карманюк також зауважила, що усі витрати на лікування та реабілітацію, а також на виготовлення протезів (за потреби - ред.), покриваються фондом страхування, за умови офіційного працевлаштування.

До слова, на Рівненщині вищезгаданий фонд заробляє більше, ніж виплачує потерпілим.

В обласному Управлінні Держпраці додали, що на Рівненщині є кілька підприємств, де травматизму на виробництві взагалі немає. Це підприємства із іноземними інвестиціями, на яких впроваджені міжнародні норми забезпечення охорони праці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень