Португальське підприємство у Гощі працює із порушеннями

Управління Держпраці у Рівненській області днями завершило комплексну перевірку ТзОВ «Фапомед Україна». Розташоване у Гощі португальське підприємство з виготовлення та пошиття медично-хірургічних виробів почало свою роботу у 2010 році.

Нині в його штаті є 224 працівники, але, як виявили наглядовці, тут ще не створено служби охорони праці відповідно до українських нормативно-правових вимог. Керівники та посадові особи заводу допустили низку порушень, які могли стати причиною травматизму.

 В частині охорони праці припис налічує 30 порушень. Зокрема у швейному цеху експлуатується обладнання, що працює під тиском, з не повіреними належним чином манометрами; не організовано періодичне обстеження посудин, що працюють під тиском. За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто 1 посадову особу.

В частині дотримання законодавства про працю та загальнообов’язкове державне соціальне страхування інспектори виявили 5 порушень, надали припис керівникові та склали протокол (ч.1 ст.41 КУпАП) на бухгалтера з оплати праці. 

Робота з усунення порушень на «Фапомеді» триває.  Це підприємство із стовідсотково іноземними інвестиціями є бюджетоутворюючим для Гощанського району і дбає про свій імідж.

Фахівці управління Держпраці на Рівненщині відзначили, що на підприємстві з відповідальністю поставилися до зауважень і активно усувають вказані недоліки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень