На Рівненщині піротехніки знешкодили артснаряд часів війни

Вибухонебезпечний предмет виявив напередодні неподалік села Горбаків Гощанського району місцевий житель під час проведення земляних робіт на власній земельній ділянці. Про це Радіо Трек повідомив представник прес-служби ДСНС Рівненщини, Андрій Хіміч:

– Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вибухонебезпечною знахідкою виявився артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни. При додатковому обстеженні відповідної території вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Місце знахідки одразу було взято під охорону співробітниками поліції.

Цього ж дня групою піротехнічних робіт небезпечну знахідку було вивезено у спеціально відведене місце та успішно знешкоджено. Між тим, Андрій Хіміч вкотре наголосив: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі їх не торкатися та одразу ж телефонувати за номерами «101» або «102». Також, під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень