«На заводі працюють 24/7 спільно з медиками задля здоров'я та безпеки людей», - Третяк про кисень

Обсяги виробництва якого зросли на «Рівнеазоті» у понад 15 разів

«Рівнеазот» наростив обсяг виробництва медичного кисню у 15,5 раза. З початку року до медзакладів Рівненщини з підприємства безплатно передали понад 8 тисяч балонів з киснем, повідомляють у мерії. 

- З початку 2021 року «Рівнеазот» виробив та поставив на безоплатній основі 8 685 балонів з киснем. За цей період обсяг виробництва медичного кисню збільшився у 15,5 раза.

 

Значна частина балонів була поставлена до медичних закладів Рівненщини, зокрема до Рівненської обласної лікарні, Центральної міської лікарні, Військового госпіталю, Рівненської міської поліклініки №2, а також районних поліклінік Дубна, Здолбунова, Корця, Рокитного, Костополя, Клевані та Острога.

 

У жовтні було відвантажено 2 159 балонів кисню, а у листопаді цей обсяг збільшуватиметься. Станом на 08.11.2021 року вже відвантажено 2 408 балонів.

 

Дякуємо всьому колективу підприємства, людям великого серця, які працюють 24/7 спільно з медиками задля людського здоров'я та безпеки, - зазначив міський голова Олександр Третяк.

Зауважимо, «Рівнеазот» постачає кисень і у сусідні Волинську та Житомирську області. 

Нагадаємо, більшість пацієнтів з коронавірусом, яких госпіталізують до медзакладів, киснезалежні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень