На Сумщині дрібний крадій переховувався, наче суперзлодій

Підпалив будинок, переодягався в жінку

27-річний мешканець Конотопа звернувся до поліції, оскільки у нього викрали ровер. Перебуваючи на роботі, чоловік побачив, як невідомий на велосипеді під`їхав до його двоколісного, пересів на нього та поїхав.

Про це повідомляє поліція Сумської області.

Натомість свій старий велосипед чоловік залишив.

Побачивши це, власник вкраденого «велика» кинувся з другом наздоганяти крадія. Тож зловмисник вирішив покинути кримінальне життя, кинув викрадений транспорт і втік.

Після цього потерпілий звернувся до поліції, аби встановити та розшукати зловмисника.

За допомогою відпрацювання камер відеоспостереження, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий житель, повідомляють правоохоронці.

З`ясувалося, що злочинець уже вчиняв дрібні крадіжки з продуктових магазинів та супермаркетів, а також обкрадав благодійні скриньки. Сподівався, що через невеликі збитки ніхто до поліції не звертатиметься.

Зрозумівши, що правоохоронці зацікавилися ним, зловмисник почав вдаватися до методів конспірації. 

Він навмисне підпалив свій будинок. Потім розпустив чутки про те, що поїхав на заробітки та постійне проживання до іншого регіону через втрату житла.

Чоловік розраховував уникнути відповідальності за скоєні правопорушення. Він по декілька разів на день почав змінювати свій одяг, взуття, головні убори та вдягати медичні маски.

У деяких випадках навіть перевдягався у жіночий одяг. Але залишитися непоміченим йому все ж таки не вдалося, зловмисника викрили та затримали.

У поліції за цими фактами відкриті кримінальні провадження. Слідчі дії тривають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень