«Джентльмен удачі» у Здолбунові вкрав зі складу 12 секцій батареї

Цікаво, чи хоч не надірвався, поки різав і тягав їх у кущі

Фото ілюстративне, з х/ф "Джентльмени удачі"
Фото ілюстративне, з х/ф "Джентльмени удачі"

Оперативники у Здолбунові напередодні затримали крадія майна зі складу. Зловмисник перебував під цілодобовим домашнім арештом за аналогічний злочин, тож тепер відправився до ізолятора тимчасового тримання.

???? Повідомлення про те, що невідомі особи викрали зі складського приміщення 12 секцій чавунних батарей, надійшло до поліції від 48-річного власника майна.

Працівникам карного розшуку вдалося оперативно вийти на слід зловмисника ????

Правоохоронці встановили, що у середу близько 10-ї ранку 27-річний житель Квасилова проник на територію складу, розбивши вікно цеглиною. 

 

Відрізані батареї виніс із приміщення та склав у кущах неподалік. Потім викликав таксі до Рівного, де крадене здав на металобрухт.

Квасилівчанина затримали, йому вже повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень