Біля Рівного чоловік із новобудови вкрав майна на 7 тисяч гривень (ФОТО)

На світанку його з мішком на плечах помітили поліцейські

У поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції відділення № 6 близько 4-ї ранку 5 червня у місті Здолбунів потрапив підозрілий чоловік, який ніс на плечах мішок. Показувати його вміст він відмовився. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що зловмисник підібравши ключ проник у новобудову у селі Ільпінь.

Звідти викрав болгарку, перфоратор, електропилу та зварювальний апарат. Орієнтовна сума завданих збитків становить майже 7 тисяч гривень, повідомляє поліція.

Правоохоронці встановили, що чоловік неодноразово судимий за вчинення крадіжок. Наразі його перевіряють на причетність до скоєних інших аналогічних злочинів. 

Чоловіку повідомили про підозру у викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням у житло, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

27-річного жителя села Уїздці помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі підготували клопотання до суду про взяття його під варту.

За скоєне підозрюваному загрожує черговий строк – від 3-х до 6-ти років позбавлення волі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень