На Рівненщині у серпні подорожчає холодна вода 

В окремих громадах тариф буде більшим ніж у Рівному 

На Рівненщині подорожчає вода. За холодне водопостачання та водовідведення платити більше доведеться мешканцям Демидівки.

Новий тариф запрацює вже у серпні, і куб води коштуватиме 38 гривень. Це на 10 гривень більше, ніж зараз.

Своє рішення Демидівська селищна рада аргументує тим, що через збільшення мінімальної зарплати цього року та прожиткового мінімуму, а також подорожчання електроенергії - чинний тариф не відшкодовує фактичні витрати постачальника.

Слід зауважити, що тариф на холодну воду у Демидівці з серпня буде вищим, ніж у Рівному, де куб води коштує поки що близько 32 гривні 60 копійок. Але якщо у Демидівці рішення про збільшення тарифів приймає місцева влада, то щодо обласних центів рішення ухвалює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

З початку повномасштабного вторгнення там уже двічі намагалися підняти тарифи на холодну воду, але ініціативу не підтримав президент та уряд. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень