«Ні» - російській церкві: На Рівненщині заблокували хресну ходу до Почаєва (ФОТО)

Дорогу перекривали і старі, і малі

Днями жителі Демидівської селищної ради вирішили не пропускати хресний хід Московського патріархату до Почаївської лаври.

На Facebook-cторінці Демидівської селищної ради повідомили, що на перешкоду хресній ході зібралися рідні загиблих поранених та безвісти зниклих захисників України, молодь та священники ПЦУ.

У колоні було видно молодих здорових чоловіків, жінок з дітьми, старців, які вигукували «Спасі вас Господі». Їм відповідали: «Слава Україні», «Героям слава».  Учасники акції показали свою готовність боротися за свою країну та пам'ять про Героїв, які присвятили своє життя захисту України.

 

Звісно, подібні ситуації завжди мають під собою ризик поглиблення конфлікту, але в цьому випадку було видно, що основна мета акції – це нагадати всім громадянам про їхню ідентичність, національну гідність та цінності на які зазіхнула росія, – йдеться у повідомленні на сторінці громади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень