На працівників «швидкої» Рівного намагалися напасти під час виклику (ФОТО)

Довелося втручатися поліцейським

Про спробу нападу на медиків швидкої допомоги у соцмережі Фейсбук повідомив лікар Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Стахнюк.

Їхня бригада їхала на виклик до чоловіка з проблемами з серцем, у якого погіршився стан за короткий час. Чоловік був наркозалежним і викликала швидку до нього його сусідка. 

Після приїзду виявили таку картину : у квартирі чоловік у нецензурній формі скаржиться на свій стан. На допомогу викликаємо екіпаж патрульної поліції, прибув за кілька хвилин - Respect! Пацієнт вживав алкоголь.

 

Через кілька хвилин з-під дивана з'являється ще одна людина у неадекватному стані. Намагається напасти на бригаду та співробітників поліції .

 

Дякуємо за співпрацю Патрульна поліція Рівненської області

За словами Андрія Стахнюка, після інциденту пацієнт відмовився від медичної допомоги . Тож його залишили з працівниками поліції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень