ТОП-5 надзвичайних новин Рівненщини та України. 9 листопада (ВІДЕО)

Добірка дня

На подвір’я відомого рівненського бізнесмена кинули гранату.

Про вибух в районі Басового кута близько другої ночі повідомив сам власник будинку. На той момент у помешканні було подружжя і троє дітей. Ніхто не постраждав. Подію кваліфікують як хуліганство.

Серед мотивів розглядають особисту неприязнь та професійну діяльність власника будівельної фірми. За словами самого підприємця, жодних погроз він не отримував.

На його подвір'ї є камери спостереження, поліція вже вилучила із них відео. Любителю похуліганити загрожує від 3-х до 7-ми років за ґратами.

 

За даними ЗМІ, гранату кинули у двір Юрію Фалку. Відомо, що його фірма займається реконструкцією Авангарду.

Турка, який жорстоко вбив жінку у Рівному, досі не знайшли.

Його оголосили у державний розшук. За інформацією правоохоронців,  48-річний Karatas Ekrem (Каратас Екрем) може перебувати у Житомирській області. 

Нагадаємо, тиждень тому рівнянка виявила у власній квартирі, яку подобово здавала в оренду, закривавлене тіло 38-річної жінки. Житло на вулиці Волинської Дивізії загибла винаймала для знайомого іноземця, якому приходила допомогти по господарству.

Слідчі встановили, що після скоєного злочину чоловік змінив зовнішність і втік до Житомира, звідки попутним транспортом  дістався до Бердичева.

5-річний хлопчик залишився сиротою.

А все через те, що п'яний водій влетів у машину, в якій дитя з батьками поверталося додому. За даними поліції, ДТП сталася через нетверезого водія Skodа, який вискочив на зустрічку і врізався у Daewoo Lanos.

Подружжя загинуло на місці. Дитину від удару викинуло на передню панель, нині хлопчик у реанімації в тяжкому стані. Винуватцю аварії загрожує до 12 років за ґратами.

На Львівщині мотоцикліст на смерть збив чоловіка.

За кермом двоколісного перебував 14-річний підліток. За попередніми даними, хлопець ззаду влетів у велосипедиста. Від отриманих травм 63-річний чоловік помер на місці. Водія мотоцикла і його 17-річного пасажира ушпиталили.

Спершу обох забрали в реанімацію, потому перевели до нейрохірургічного відділення.

У Рівному під колеса ВАЗівки потрапила  дитина.

10-річна дівчинка перебігала дорогу у невстановленому місці на вулиці Дубенській.

Потерпілу попередньо із забоями та осадненням грудної клітки доставили до обласної дитячої лікарні. Наразі усі обставини встановлюють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень