Син ексзаступника прокурора Рівненщини організував розбійну банду, яка викрадала людей? (ВІДЕО)

«Купон», «Назік», «Борзий», «Слива» та інші

Тут і далі всі фото з публікації на сайті RIVNEonline, текст якої ми подаємо нижче -- без змін

Видання RIVNE online часто публікує резонансні матеріали на кримінальну тематику за авторства Вікторії Мамотюк.

От і сьогодні: «Вори» бояться тюрми: Рівненський суд не взяв під варту підозрюваних у розбоях і викраденнях людей, бо… їм стало зле (ВІДЕО)

Подаємо далі без змін:

26 жовтня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Рівненській області та слідчі поліції області викрили діяльність злочинної групи, встановили її організатора та учасників, а також отримали докази їхньої причетності до вчинення трьох злочинів.

Серед затриманих син ексзаступника прокурора Рівненської області Віктора Купчика. 

Віктор Купчик

Як нам стало відомо із власних джерел затримали чотирьох осіб: Валентина Омельчука на прізвисько «Борзий», Романа Купчика «Купон» (син ексзаступника прокурора рівненської області), Назара Огородніка «Назік» та Максима Андріюка, який є неповнолітнім і прізвиськом ще поки не обжився.

Це відео у своєму Інстаграмі виставив чоловік на прізвисько «Віні-пух», він у чорній футболці, а у білій – Роман Купчик, той що син експрокурора.

 

Вони називають себе «ворами», приїхали до Львова і контролюють ситуацію.

Варто наголосити, що у суді триває розгляд іншої кримінальної справи.

Валентина Омельчука та Романа Купчика і ще двох інших – Тимура Бакланова та  Сергія Кричильського обвинувачують у викраденні людей, вимаганні та розбої.

Вони у жовтні 2020 року поблизу ресторану «Кінза» здійснили розбійний напад, викрали людину, вивезли його за межі міста та жорстоко побили, заволодівши його майном.

Однак, попри обвинувачення у важких злочинах, суддя Микола Бердій вирішив під варту їх не брати, а застосувати до них домашній арешт, а пізніше і це змінили.

Згідно із реєстром судових справ, їх відпустили під особисте зобов’язання.

Запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання – це значить, що, підозрювані спокійнісінько гуляють на волі та скоюють нові злочини та, попри це, судді не вважають за необхідне відправляти їх у СІЗО.

Син Віктора Купчика, вочевидь, з пістолетом

На сайті судової влади значиться, що в кінці вересня цього року Романа Купчика затримали у Луцьку за скоєння  ще одного злочину в Обарові (викрадення людини та грабіж), але й тоді суддя Рівненського районного суду Юлія Гнатущенко вирішила, що достатньо буде застосувати до нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Та це чоловіка не зупинило і він зі своїми «колегами» продовжує й далі свою діяльність.

З власних джерел нам відомо, що правоохоронці наразі активно відпрацьовують інших учасників «банди», серед яких Вадим Бурчак та Влад Сливінкій на прізвисько «Слива».

У поліції вже є достатньо доказів їхньої причетності до скоєння злочинів на території Рівненської області.

Станом на сьогодні, нам достеменно відомо про зв’язки цих осіб із різними посадовими та дуже відомими особами Рівненщини: хто допомагає та захищає, хто платить і з ким вони товаришують і незабаром розкажемо про це нашим читачам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень