ТОП-5 надзвичайних новин Рівненщини та України. 8 листопада (ВІДЕО)

Випуск за 8 листопада

Натисніть плей для перегляду випуску

«Про Надзвичайне» - це новий проєкт Радіо Трек. Подивіться, що вибрала для вас Діана Білоус:

Чергова сімейна драма закінчилася трагедією.

Біля Рівного, у селі Оржів, жінка встромила ніж у серце власному чоловікові. Вижити у бідолахи шансів не було.  Усе сталося через  банальну сварку. Відомо, що обоє ніде не працювали та пили.

Свої дії наразі жінка пояснити не може, але каже, що вбивати не хотіла. Нині вона в ізоляторі, їй світить від семи до п’ятнадцяти років за ґратами.

У Рівному, поблизу автовокзалу, BMW збила чоловіка.

Він перебігав дорогу на заборонений сигнал світлофору.  Водій був тверезий, а ось пішохід – ні. Тепер потерпілий перебуває у лікарні із закритою черепно-мозковою травмою.

У Києві вбили молодого спортсмена.

За словами батька, хлопець поплатився життям через українську мову. Напав на нього п'яний чоловік родом із Луганська. Він запропонував вийти на вулицю і хлопець погодився, оскільки був чемпіоном з джиу-джитсу і був упевнений у своїх силах. У підсумку його вдарили ножем у серце, спортсмен впав на землю.  

Поліцейський намагався допомогти, але хлопець помер у нього на руках. Він був єдиним сином у сім'ї.

Однорічний малюк горів живцем - поки мама ходила по воду. 

Трагедія сталася на Львівщині. Малюк сидів сам у халабуді ромського поселення, де горіла саморобна буржуйка. Коли матір пішла до озера, намет зайнявся. Дитина з вогню вибратися не змогла.

У 19-річної дівчини залишилось ще троє дітей. За злісне невиконання батьківських обов’язків матір затримали. Їй загрожує 5 років тюрми.  

Травми голови та переломи: на Житомирщині чоловік збив підлітків.

У лікарню потрапили двоє дівчат - 13 та 14 років. У молодшої дівчини перелом стегна та забій голови: вона в реанімації. У старшої - травми голови та ноги. За кермом автомобіля був 53-річний односелець.

Чому не загальмував перед зеброю, водій пояснити не зміг.  Чи був кермувальник тверезим, поки невідомо. Чоловікові загрожує вісім років ув'язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень