На них часто не звертають увагу: чотири помилки під час прання псують пральну машину

Бережіть свою техніку і вона служитиме вам довго

Часто під час прання речей ми припускаємося поширених помилок, які можуть зіпсувати одяг або нашкодити пральній машині. Видання apostrophe розповіло, які погані звички псують побутову техніку та скорочують термін служби.

Перевантаження

Часто господині припускаються однієї й тієї ж помилки, коли хочуть випрати білизну за один раз, і сильно перевантажують машинку. Так робити не можна!

Перевантаження збільшує навантаження на машину і згодом барабан може вийти з ладу. До того ж занадто багато брудних речей будуть очищатися менш якісно, також це позначиться на свіжості прання.

Ігнорування чищення

Дуже важливо регулярно очищати пральну машину, щоб запобігти появі плісняви, а також позбутися вапняного нальоту та неприємних запахів. Не обов'язково робити це щотижня, для підтримки машинки в чистоті достатньо чистити раз на місяць.

Почистити пральну машину можна різними способами, включаючи використання спеціального засобу для чищення або суміші з оцту та харчової соди.

Забуваєте про попередню обробку речей

За словами експертки, попередня обробка плям на одязі забезпечить їхнє ефективне видалення після прання. А деякі види плям, наприклад, від жиру, можуть поширитися на інші ділянки одягу або навіть на інші речі. Тому, аби результат прання був кращим, бажано попередньо обробити складні плями.

Занадто багато мийного засобу

Велика кількість мийних засобів також може негативно вплинути і на речі, і на пральну машину. Через велику кількість хімічних засобів на тканині можуть утворюватися шари невидимої плівки, внаслідок чого одяг виглядає вицвілим. Залишки порошку можуть накопичуватися всередині техніки, що призведе до появи плісняви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень