Ці побутові прилади важливо вимикати на ніч з розеток: помітно заощадите

Ви точно залишаєте їх увімкненими

В Україні через постійні ракетні обстріли росіян важливо економити електроенергію. Необхідно на ніч вимикати деякі прилади, які без потреби споживають електроенергію та лише збільшують суми у платіжках.

На ніч варто вимкнути ті пристрої, які в нічний час не використовуються і лише споживають електрику.

Щоб заощадити, з розеток необхідно вимкнути:

  • Комп'ютер. Якщо вночі ви ним не користуєтесь, то не потрібно його залишати включеним в розетку.
  • Телевізор. Часто люди люблять спати під улюблені фільми та шоу. Однак, тоді телевізор лише даремно споживає енергію. До того така звичка негативно впливає на самопочуття, порушуючи сон.
  • Гаджети на зарядці. Телефон лише даремно заряджатиметься всю ніч. До того ж таке заряджання негативно впливає на роботу гаджетів.
  • Wi-Fi роутер. Такий пристрій споживає мало електроенергії, але його все-таки варто вимкнути. Адже в кінці місяця може виникнути чимала сума.
  • Бойлер. Навіщо бойлеру гріти воду, і тим самим витрачати енергію, поки ви спите ?
  • Мікрохвильова піч. Такий прилад досить багато споживає електроенергії, тому потрібно його вимикати на ніч.
  • Електрочайник. Дуже багато людей не стежать за тим, щоб вимикати електрочайник з розетки. Однак, це варто робити, щоб не збільшувати рахунки.
  • Лампи. Важливо вимикати світло в тих кімнатах, де ви наразі не перебуваєте. Також необхідно виймати з розеток настільні лампи на ніч, щоб щомісяця заощаджувати певну суму грошей.

Варто не забувати, що підключені через подовжувач електроприлади витрачають енергію навіть тоді, коли ними не користуються. Тому або від'єднуйте подовжувач від розетки, або виймайте вилки приладів, приєднаних до нього.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень