На могилі Кернеса встановили новорічну ялинку (ФОТО)

Сьогодні у Харкові проводять панахиду до роковин смерті ексмера

Фото: «Суспільне»
Фото: «Суспільне»

На Алеї почесних харків'ян біля могили померлого торік Геннадія Кернеса встановили новорічну ялинку. Відповідне фото 14 грудня оприлюднило «Суспільне».

Місце поховання колишнього міського голови вирізняється серед охайного кладовища не лише новорічним деревом, а й штучним газоном, який, як килим, застелили навколо могили.

Сьогодні у Харкові проходила панахида до роковин смерті Геннадія Кернеса. Через це у місті на кілька годин обмежили рух транспорту.

Хто такий Геннадій Кернес

Геннадій Кернес 10 років був міським головою Харкова. 16 грудня торік він помер в берлінській клініці «Шаріте» внаслідок ускладнень коронавірусу. 

Прощалися з мером 23 грудня. Церемонія в Оперному театрі тривала майже п'ять годин, а черга охочих попрощатися тягнулася на кількасот метрів. Кернеса поховали на Алеї почесних харків'ян напроти могили колишнього голови Харківської облдержадміністрації Євгена Кушнарьова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень