В Україні незрячим паралімпійцям подарували книги та квитки в зоопарк (ФОТО)

Українка, яка виграла в Токіо «золото», отримала квіти й Power Bank

Влада Харкова нагородила погано зрячих паралімпійців звичайними книгами і квитками до зоопарку. Про це у себе у Facebook написала чемпіонка Паралімпіади-2020 Марина Литовченко.

Українка, яка виграла в Токіо «золото» в настільному тенісі, розповіла про зустріч із в.о. голови Харківської ОДА Олександром Скакуном і головою Харківської облради Тетяною Єгоровою-Луценко, які «за найвищі досягнення нагородили найціннішими подарунками». Спортсменам вручили квіти й Power Bank.

Потім Литовченко та інші паралімпійці, зокрема й незрячі, зустрілися з в.о. мера Харкова Ігорем Тереховим, який вручив звичайну книгу про Харків без жодних шрифтів Брайля і квитки в зоопарк.

Судячи з цих подарункiв, Литовченко зробила висновок, що паралімпійцям не потрібна підтримка від міста та області, адже вони «найзабезпеченіші» громадяни нашого міста.

Марина зізналася, що їй хочеться ридати від таких «прекрасних» відносин і «підтримки міста».

Звичайно, відповідь очевидна, зі здоров'ям усе прекрасно, значить, їм не потрібна реабілітація після Iгор, їм не потрібні на це фінансові кошти та інше... відпочинку вони не потребують, адже взагалі «не паряться» на Паралімпійських іграх... – підсумувала Марина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень