ТОКІО 2020: Паралімпійці з Рівненщини отримають у 4 рази більші премії

Сертифікати вручив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Спортсмени Рівненщини повернулися з паралімпіади в Токіо.

Йдеться про шістьох дзюдоїстів і двох їхніх тренерів. Із паралімпійцями зустрівся голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Дзюдоїсти отримали підвищені обласні премії, говорить голова облдержадміністрації:

Рівненщина вами щиро пишається, ви показали гарні результати та гідно представили нашу державу. Приємно, що вперше на державному рівні параолімпійські медалі прирівняні до олімпійських.

 

Тому сьогодні ми вручаємо вам сертифікат на грошові премії, які вперше збільшені в 4 рази. Я переконаний, це гідний стимул рухатися вперед та ставити ще більші цілі, - зазначив Віталій Коваль.

Так, з обласного бюджету за ІІ місце спортсмен отримає 400 тисяч гривень, за ІІІ - 300 тисяч. Спортсмен, який посів V місце - 75 тис. грн. Збільшені суми отримають також їхні тренери. Виплати паралімпійці отримають також із державного бюджету. за перше місце - 120 тисяч доларів. 

Нагадаємо, днями на Паралімпіаді в Токіо змагались спортсмени Рівненщини.

Так, дзюдоїстка Ірина Гусєва виборола срібну медаль. Юлія Іваницька, Наталія Ніколайчик та Олександр Назаренко здобули «бронзу». Давид Хорава посів почесне V місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень