Помер Місько Барбара вокаліст гурту «Мертвий півень» (ФОТО/ВІДЕО)

«Місько, вважай, холєра ясная…»

Сьогодні, 11 жовтня, раптово помер відомий львівський музикант Місько Барбара.

Про це Тvoemisto.tv повідомила дружина співака Світлана Олешко.

За її словами Місько несподівано та спокійно помер удома 11 жовтня – був здоровим, не хворів, мав великі плани на майбутнє.

 

Напередодні вони викликали швидку, Барбара погано почувався – швидка приїхала, нічого не діагностувала. Наступного ранку вокаліст помер.

Олешко наголошує, що не знає причин смерті – їх встановить розтин.

14 листопада йому мало б виповнитися 50 років. 

Музикант у співпраці з Юрієм Єфремовим записав новий альбом «13 Пісень Про Любов» на вірші українських поетів і з 14 вересня почав викладати для публіки нові пісні.

Наразі причина смерті невідома.

Деталі про прощання повідомлять згодом.

Місько Барбара був співзасновником гурту «Мертвий півень», що виник у Львові у 1989 році. Однією з найупізнаваніших рис гурту стали пісні на вірші відомих українських поетів. 

 

За 30 років існування гурту через нього пройшло близько 20 музикантів. Місько Барбара також паралельно грав у харківському театрі «Арабески». 

Найпопулярнішими піснями «Мертвого півня» були «Ми помрем не в Парижі», «Б'ютіфул Карпати», «Гуцулка Ксеня», «Франсуа» (кавер на однойменну пісню Ірини Білик, який став популярним на «Території А»), «Сто баксів на місяць - і всі тебе…», «Мені по цимбалах…», «Холодно», «Знову, к..., радіо, телебачення, преса».

На Facebook музиканта публікують співчуття щодо несподіваної смерті.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень